Adını ne kadar iyi ayrladigima bağlı. Yoksa yazarın bir önemi yok 😂😂😂
Fıkra:)) Temel bir gun bi kitap yazmaya karar verir ve hemen Orhan Pamuk'a kosar. -'Sevgili ustad, ben bi kitap yazmaya karar verdim ama cok satsin istiyorum ne yapmaliyim' der.
-Pamuk, 'Bak oglum, Turkiye'de tutan uc sey vardir. Birincisi seks, ikincisi asalet, sonuncusu da gizem. Sen kitaba bunlari iceren bir baslik koyarsan kitabin en az onbin satar'. Temel hemen baslamis kitabi yazmaya, 3 ay sonra g... eri gelmis. Orhan Pamuk kitabinin adini sormus. -Temel de 'Kontesi kim becerdi?' demis. -Orhan Pamuk, 'Aferin, cok guzel olmus, kontes ile asaleti, becermekle seks'i vurgulamissin, kim de gizemle ilgili. Ama sana soylemeyi unuttugum birsey daha var. -Turkiyede en cok tutan sey aslinda dindir. Bir de onu koyarsan, o zaman bestseller olursun.' Temel yine cikmis ve kitabi degistirmeye baslamis. 1 ay sonra tekrar geri gelmis. Orhan Pamuk kitabin adini sormus. Temel cevap vermis: 'Allah Allah, Kontesi kim becerdi?:))
iyi bir satış istiyorsan, çocuk kitapları oluştur. Tahmini aralık 6-10. Bilgilerinin çok kişi tarafından farkedilmesini sitiyorsan youtube'da videosunu oluştur. Ama inat edip hayır ben bir kitap yazacam dersen bu konuda farklı bir yorum yapacam :) Zaman teknoloji ve değer yargılarımız o kadar hızlı değişiyor ki, senin kitabın büyük bir kitle tarafından onaylanana kadar "içerik değeri" yeni okuyucular açısından çöp olabilir.
Kitap yazacak yetenegi kendimde goremiyorum gereksiz bi ozguvene gerek yok herkes de yazmamali zaten.. Ama wattpadden acayip guzel sacma hikayeler yazabilirdim okuyan belki cok olabilirdi
Zaten şuanda 2 tane kitap yazıyorum ve bir platformda yayımlıyorum birisi romantik diğeri ise şiir kitabı ama ne kadar satardı hiç bir fikrim yok tahminimce biraz fazla satılırdı çünkü şiir de yetenekliyim.
Şeyma gibi karıların kitabı 40.000 satıyorsa ben yazsam belki 3 baskı satar (dı dermişim) Sadece sanattan anlayan ve hayal gücü arşa değenler yazsın nokta. Ben yazamam
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş